ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ- ΛΙΑΝΙΚΗ

ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ- ΛΙΑΝΙΚΗ

ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ

ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΙΟΝΤΑ



 Το "ΜΑRΚΕΤ ΣΩΦΡΟΝΗΣ"  δραστηριοποιείται στον χώρο των Τροφίμων - Ποτών, Ζωοτροφών - Αλεύρων, Είδών Κυνηγιού, Υγρών Καυσίμων - Υγραερίων και Σιδερικών. Επίσης έχει τη δυνατότητα να διαθέτει τα προϊόντα του με πώληση χονδρική και λιανική.

1. ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ
 Στο κατάστημά μας υπάρχει μεγάλη ποικιλία τροφίμων και ποτών.Διαθέτοντας και διακινώντας μεγάλη ποσότητα ποτών, μπορούμε να εγγυηθούμε πολύ καλές τιμές στα περισσότερα είδη ποτών.

2 ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΕΥΡΑ

Στον τομέα των ζωοτροφών η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, και εφόσον γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, φροντίζει να παρέχει στον καταναλωτή την καλύτερη ποιότητα, μεγάλη ποικιλία και ποσότητα ζωοτροφών.Διαθέτουμε καλαμπόκι (κανονικό  και κομμένο ), βήτες, πίτουρα, κριθάρι, βρώμη, άχυρο- τριφύλλι, φυράματα όλων των τύπων (της βιομηχανίας Νιτσιάκος), σκυλοτροφές-γατοτροφές, τροφές για κουνέλια και πολλά άλλα.

 Με επενδύσεις το τελευταίο διάστημα στην αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων χύμα ζωοτροφών και αυτόματο σάκιασμα με δικά μας μηχανήματα, τολμούμε να πούμε με ασφάλεια ότι διαθέτουμε από τις καλύτερες τιμές ζωοτροφών στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.
    Επίσης διαθέτουμε αλεύρι (για όλες τις χρήσεις , κίτρινο και σικάλεως), σε συσκευασίες διάφορων κιλών.













3. ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ - ΥΓΡΑΕΡΙΑ - ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Το πρατήριο υγρών καυσίμων που διαθέτουμε έχει το εμπορικό σήμα της REVOIL, καθώς  συνεργαζόμαστε με την ομώνυμη εταιρεία τα τελευταία χρόνια.
Από το 2010 η REVOIL σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους για την ποιότητα και ποσότητα των καυσίμων που παρέχουν τα συνεργαζόμενα πρατήρια και δίνει βεβαίωση εμπιστοσύνης σε όσα από αυτά τηρούν τους κανόνες ενώ διακόπτει τη συνεργασία με όσα δεν τους τηρούν. Το δικό μας πρατήριο κάθε χρόνο βραβεύεται και για την ποιότητα και για την ποσότητα των καυσίμων του.
      Ακόμη διαθέτουμε υγραέρια και προπάνιο για οικίες και καταστήματα.
     Τα κάρβουνα είναι ένα ακόμη από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε σε εμάς σε μεγάλη ποσότητα και ποικιλία (κανονικό και μπριγκέτες/ Ελληνικό ή εισαγωγής).















5. ΣΙΔΗΡΙΚΑ - ΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σιδηρικών - εργαλείων - χρωμάτων -αγροτικών/κτηνοτροφικών, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών υλικών μπορεί ο επαγγελματίας αλλά και ο ερασιτέχνης να φτιάξει "τα πάντα".



    Επίσης παρέχουμε για τους κυνηγούς αρκετά κυνηγετικά είδη όπως υποδήματα, είδη ένδυσης, προϊόντα για σκύλους και πολλά άλλα.



6) ΨΙΛΙΚΑ -ΤΣΙΓΑΡΑ


Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία τσιγάρων, καπνών και όλα τα απαραίτητα για τον καπνιστή. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε κάρτες κινητής τηλεφωνίας όλων των εταιρειών και εισητήρια για την αστική συγκοινωνία του ΚΤΕΛ. Τέλος θα βρείτε διάφορα ψιλικά είδη και ζαχαρώδη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου